VÅRA TJÄNSTER

Smultronställets trädgårdsmästare erbjuder en rad olika trädgårdstjänster. Vi har många års erfarenhet av trädgårdsskötsel och beskärning samt är utbildade inom trädgårdsdesign. Viktigast för oss är att lyssna på dig som kund. Dina behov och önskemål är alltid utgångspunkten för vårt arbete hos dig.

När vi anser det mest effektivt kommer vi i lag om två. Då debiterar vi per person och minsta debitering per besökstillfälle är 1 timme, varefter debitering sker efter varje påbörjad halvtimme. Reseersättning på 42 kr/milen tillkommer. Vi utför hembesöken måndag-fredag mellan kl 07-17.

Har du frågor om de olika tjänsterna? Tveka inte att kontakta oss via mail på tjanster@smultronstaellet.se

Konsultation på Smultronstället

500 kr/tim

Har du ett problem i trädgården eller en ny idé som du är osäker på hur du ska genomföra? Maila och förboka. Kom sen med din skalenliga ritning eller tomtkarta, beskriv dina önskemål så ger vi dig våra bästa tips och råd. Ta gärna med dig bilder från din trädgård samt information om väderstreck, jordmån, vattenavrinning etc.

Konsultation i din trädgård

950 kr/tim

Vi kommer hem till dig och går tillsammans igenom platsens förutsättningar, möjliga växtval, dina önskemål, placering av hårda ytor och fasta installationer m.m. Du antecknar och vi kan hjälpa till med en enkel skiss på plats alternativt gå vidare med en mer detaljerad ritning och växtförteckning (se nedan).

Mycket användbart både för dig som blivit med ny trädgård och ej vet var du ska börja, dig som behöver hjälp att ta vara på guldkornen i en överväxt och dåligt skött trädgård eller helt enkelt dig som vill ha ny inspiration.

Ritning

950kr/tim

Efter ett hembesök/konsultation i din trädgård finns det möjlighet att gå vidare med en skalenlig ritning av trädgården inkl. växtförteckning. Då har du en långsiktig plan som du kan jobba vidare från i egen takt. Våra ritningar görs för hand och detaljeringsnivån bestämmer vi tillsammans.

Beskärning

950kr/tim

Trädbeskärning är bland det roligaste vi vet och vi har många års erfarenhet. Vi utför beskärning av fruktträd, bärbuskar och prydnadsväxter. Vid beskärning lyssnar vi på dina behov och kombinerar dessa med våra gedigna kunskaper om vad växten behöver. Vi vet att växtvård och estetik ofta går hand i hand och vill ta till vara på växternas egna uttryck. Möjlighet till RUT-avdrag finns (-50%).

Trädgårdsskötsel

750kr/tim

Behöver du en professionell punktinsats i din trädgård? Vi hjälper dig med gallring, ogräsrensning, höststädning etc. Möjlighet till RUT- avdrag finns (-50%).