VÅRA TJÄNSTER

Smultronställets trädgårdsmästare och trädgårdsutbildade personal erbjuder en rad olika trädgårdstjänster. Vi har många års erfarenhet av trädgårdsskötsel och beskärning. Flera av oss är utbildade inom trädgårdsdesign. Viktigast för oss är att lyssna på dig som kund. Dina behov och önskemål är alltid utgångspunkten för vårt arbete hos dig.

När vi anser det mest effektivt kommer vi i lag om två. Vi debiterar per person och påbörjad halvtimme. En reseersättning på 42 kr/milen tillkommer. Har du frågor om de olika tjänsterna? Tveka inte att kontakta oss via mail på info@smultronstaellet.se, märk mailet ”Trädgårdstjänst”.

Hembesök/Konsultation i din trädgård

950kr/tim

Vi kommer hem till dig och går tillsammans igenom platsens förutsättningar, möjliga växtval, dina önskemål, placering av hårda ytor och fasta installationer m.m. Du antecknar och vi kan hjälpa till med en enkel skiss.

Mycket användbart både för dig som blivit med ny trädgård och ej vet var du ska börja, dig som behöver hjälp att ta vara på guldkornen i en överväxt och dåligt skött trädgård eller helt enkelt dig som vill ha ny inspiration.

Ritning

950kr/tim

Efter ett hembesök finns det möjlighet att gå vidare med en skalenlig ritning av trädgården inkl. växtförteckning. Då har du en långsiktig plan som du sen kan jobba vidare med i egen takt, på eget vis. Våra ritningar görs för hand och detaljnivån bestämmer vi ihop.

1 timmes konsultation på Smultronstället

500kr

Nytt för i år! Har du ett problem i trädgården eller en ny idé du är osäker på hur du ska genomföra? Ring och förboka. Kom sen med din skalenliga ritning eller tomtkarta, beskriv dina önskemål så ger vi dig våra bästa tips och råd. Ta gärna med dig bilder från din trädgård samt information om väderstreck, jordmån, vattenavrinning etc.

Beskärning

850kr/tim

Trädbeskärning är bland det roligaste vi vet och vi har många års erfarenhet. Vi utför beskärning av fruktträd, bärbuskar och prydnadsväxter. Vid beskärning lyssnar vi på dina behov och kombinerar dessa med våra gedigna kunskaper om vad växten behöver. Vi vet att växtvård och estetik ofta går hand i hand och vill ta till vara på växternas egna uttryck. Möjlighet till RUT-avdrag finns.

Trädgårdsskötsel

750kr/tim

Behöver du en professionell punktinsats i din trädgård? Vi hjälper dig med gallring, ogräsrensning, höststädning etc. Möjlighet till RUT- avdrag.

Hemleverans och deponi

Vill du ha växter och jord levererade till dörren eller bortforsling av trädgårdsmaterial?

Bil med släp: 500kr + reseersättning på 42kr/mil

Bara bil: 200kr + reseersättning på 42kr/mil