Händer i sommar

I sommar sker inte bara ljuv blomning och grönska på Smultronstället; även go musik, tombola och smakliga bär dyker upp! Ta gärna del av vårt sommarkalendarium:

- 29 Juni 10.00-11.00 Melodikrysset i Växthuset

Kom och lös Melodikrysset tillsammans över rykande kopp morgonkaffe! Vi öppnar 9.30 så du har tid att köpa en frukostmacka i kaféet och slå dig ner i lugn och ro. Kryssplan finns utskrivet och melodikrysset spelas på hörsam nivå kl. 10-11 :)

- 11 Juli 18.00 Musikkafé med Jazzduon Rutat och linjerat

Rutat och linjerat är soundtracket till en sommaridyll med trombon och sång av Lina Nyström och Ruth Pahlbäck. De spelar jazz, visor och härliga låtar och du kan både beställa fika och middag i kaféet innan de går på.

- 13 Juli Lördag Blåbärstryprovning och bärförsäljning

Har du smakat superbäret Blåbärstry? Nu har du chans att provsmaka flera olika sorter med Leif Blomqvist från Blomqvist Plantskola i Finland. Det kommer att hållas guidade provsmakningar under dagen och i kaféet finns det godsaker med bärigt tema. Färska bär av blåbärstry och jordgubbar kommer att finnas att köpa med sig hem efteråt!

- 18 juli - 18.00 Bingo

Blomsterbingo med tombola och allt! Våra kära trädgårdskollegor Maria och Louise bjuder på bingo med världens minsta tombola, där du kan vinna växtliga priser från oss. Middag och fika finns att beställa i kaféet, vid ca 18.30 drar bingon igång.

- 25e juli - 18.00 MusikQuiz 

Tidigare års mycket uppskattade MusikQuizkväll är äntligen tillbaka med Jonas Hällgren, quiza och mys ute i trädgården eller i tryggt förvar i växthuset vid regnigt väder. Middag och fika finns att beställa i kaféet, vid ca 18.30 drar musikquizet igång.

Varmast välkomna!

Presentkort

En uppskattad gåva till avtackningar och födelsedagar är våra presentkort i valfri valör.

Korten är giltiga i två år och vid ett (1) köptillfälle. Vid en större summa går det bra att dela upp i flera kort. Korten har vårt eget handritade motiv på framsidan och är dubbelvikta med gott om plats att skriva en personlig hälsning.

Kom in i butiken och köp ditt presentkort eller maila oss så skickar vi med post!

Maila: info@smultronstaellet.se